Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ιμπάρμπο

Προβάρει τα πράσινα ο Κολομβιανός επιθετικός

Προβάρει την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Tuttomercato οι πράσινοι βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού. 

Το ιταλικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως ο Αντρέα Στραματσόνι είχε σήμερα ραντεβού με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, όπου οι δύο άνδρες έθεσαν όλα τα δεδομένα επί τάπητος και τονίζεται πως πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά το deal και ο Λατινοαμερικανός επιθετικός να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι. 

Είναι ενδεικτική η ατάκα που χρησιμοποιείται στο δημοσίευμα «ένα βήμα από τον… λευκό καπνό», δείγμα του ότι το deal έχει μπει στην τελική του ευθεία και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. 

Σημειώνεται πως εδώ και καιρό ο Ιμπάρμπο αποτελούσε το νούμερο ένα στόχο της ομάδας και διακαής πόθος του Ιταλού τεχνικού για την επίθεση. Έγιναν αλλεπάλληλες επαφές, είχαμε «σκληρό πόκερ» και τελικώς φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί η οικονομική υπέρβαση για την απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr