Κυνηγάει τον Ιμπάρμπο στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός

Σκοπός της Κάλιαρι είναι να πουλήσει τον παίκτη, με τιμή εκκίνησης τα 5 εκ. ευρώ

Σε διαδικασία επαφών με την Κάλιαρι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Ιμπάρμπο, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να βρίσκονται στην Ιταλία για διαπραγματεύσεις με την ιταλική ομάδα. 

Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα ντύσουν στα «πράσινα» τον Κολομβιανό, με τους δύο ανθρώπους της ομάδας που χειρίζονται την περίπτωση να κινούνται σε δύο κατευθύνσεις. 

Σύμφωνα με τη «Live Sport» εκείνο που επιδιώκουν είναι να πετύχουν είτε τον μονοετή δανεισμό του Ιμπάρμπο με οψιόν αγοράς, είτε το καθεστώς συνιδιοκτησίας. 

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός είναι διατεθημένος να καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Ιμπάρμπο, χρήματα πάντως που δεν ικανοποιούν την ιταλική ομάδα. 

Σκοπός της Κάλιαρι είναι να πουλήσει τον παίκτη, με τιμή εκκίνησης τα 5 εκ. ευρώ, χρήματα που δεν μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκός. 

Για τον Ιμπάρμπο φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Γαλατασαράι, που έκανε επίσης επαφές με την Κάλιαρι, ζητώντας τον δανεισμό του Ιμπάρμπο, παίρνοντας πάντως αρνητική απάντηση.

πηγή: sport-fm.gr