Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Μοντανιέ στη συνάντηση με τον Μπάγεβιτς

Η πλευρά της ΑΕΚ θα έχει συνάντηση και με τον Μαρτίν Αρουαμπαρένα, πιθανότατα στην Αθήνα

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την τελική επιλογή του προπονητή στην ΑΕΚ, που δεν θα αργήσει να γίνει. 

Η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Φιλίπ Μοντανιέ έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Στον Γάλλο προπονητή αναλύθηκε το πρότζεκτ της «Ένωσης» και εκείνος κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς έδειξε πολύ ενημερωμένος για την ομάδα, ενώ φάνηκε να καλύπτεται τόσο οικονομικά, όσο και από πλευράς φιλοδοξιών από τους «κιτρινόμαυρους». 

Η πλευρά της ΑΕΚ θα έχει συνάντηση και με τον Μαρτίν Αρουαμπαρένα, πιθανότατα στην Αθήνα. Ο «Βάσκος» είναι στο Μιλάνο με το ρόλο του σχολιαστή του τελικού του Champions League και θα έχει ραντεβού με την «Ένωση» πριν επιστρέψει στην πατρίδα του. Μετά τη… συνέντευξη και στον άλλοτε μπακ της ομάδας, η διοίκηση θα κάνει την τελική επιλογή της. 

Στην παρούσα φάση, λοιπόν, Μοντανιέ και Αρουαμπαρένα δείχνουν να είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη. Πάντως χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν πολλά, μιας και σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και ο νέος προπονητής θα πρέπει να έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να μάθει την ομάδα και να «τρέξει» το σχεδιασμό για την ερχόμενη περίοδο. 

Τα μεταγραφικά, πλην των υποθέσεων από την ελληνική αγορά (Μπακασέτα και Βέλλιου) δείχνουν να έχουν «παγώσει» και είναι λογικό, αφού θα πρέπει να έχει λόγο σε αυτά ο νέος προπονητής. Πάντως στην ΑΕΚ έγινε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 24χρονο Αλγερινό με γαλλικό διαβατήριο Ισάκ Μπελφοντίλ, που σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» τέθηκε στα υπόψη της «Ένωσης». Ο νεαρός άσος πρόλαβε να κάνει ήδη τρεις ακριβές μεταγραφές, στη Λιόν με 4 εκατ. ευρώ το 2012 και στην Ίντερ με 10 εκατ. ευρώ ένα χρόνο μετά, ενώ το Γενάρη του 2014 πωλήθηκε στην Πάρμα με 4 εκατ. ευρώ. Φέτος έπαιξε στην Μπανίγιας του Άμπου Ντάμπι μετρώντας 11 γκολ σε 23 ματς, ενώ πλέον είναι ελεύθερος. 

Πηγή: sport-fm.gr