Για μετά τις 15 Μαΐου πηγαίνει ο τελικός του Κυπέλλου

Προβλήματα στο πρόγραμμα των πλεί-οφ της Superleague δημιουργεί η αναβολή

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο μετά από σχετική απόφαση του Σταύρου Κοντονή. Πότε θα γίνει; 

Απόφαση δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν πληροφορίες που έχουν άμεση σχέση με το ζήτημα αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή που έστειλε ο Σταύρος Κοντονής στην ΕΠΟ με την οποία και έκανε γνωστή την απόφασή του, αναφέρει ότι η διεξαγωγή του αγώνα αναβάλλεται για τουλάχιστον δέκα ημέρες. 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο τελικός του Κυπέλλου μεταφέρεται μετά την 15η Μαϊου κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα καθώς οι ημερομηνίες που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ είναι λίγες. 

Βλέπετε, οι υποχρεώσεις με τις ομάδες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Μαϊου, καθώς μετά οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ενσωματωθούν στις προετοιμασίες των εθνικών ομάδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Υπάρχει η φημολογία ότι στην ΕΠΟ σκέφτονται σε επικοινωνία με τη Σούπερ Λίγκα να ζητήσουν να μεταφερθούν και οι αγώνες για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει και η φήμη ότι η ΑΕΚ θέλει πρώτα να διεξαχθεί ο τελικός με τον Ολυμπιακό και μετά να μπει στη διαδικασία των πλέι-οφ. 

Όλα αυτά επισημαίνουμε ότι είναι φήμες που έχουν αρχίσει να "κυκλοφορούν" τις τελευταίες ώρες, ως αποτέλεσμα της απόφασης για την αναβολή του Κυπέλλου.

Πηγή: sport-fm.gr