Μαδριλένικη υπόθεση ο τελικός του Champions League: Πέρασε η Ρεάλ

Οι "μερένγκες" επικράτησαν με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι και στον τελικό του Μιλάνου θα συναντήσουν την συμπολίτισσά τους Ατλέτικο

Θα «καεί» η Μαδρίτη στο… Μιλάνο στις 28 Μαΐου! Η Ρεάλ δεν άφησε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 11ο τρόπαιο της ιστορίας, επικράτησε 1-0 κόντρα στη Σίτι στο «Μπερναμπέου» και θα αναμετρηθεί στον τελικό με την μισητή Ατλέτικο. 

Παρότι οι «μερέχνες» δεν είχαν κάποια τρομερή απόδοση, η ομάδα του Πελεγκρίνι δεν υπήρχε στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού. Το προβληματικό 4-1-4-1 και η αναγκαστική αλλαγή του Κομπανί, έφεραν σχετικά εύκολα το 1-0 των γηπεδούχων στο 20’ με το αυτογκόλ του Φερνάντο (20’) ύστερα από προσπάθεια του Μπέιλ. Η Σίτι έδειξε σημάδια ζωής στο φινάλε του ημιχρόνου όταν και άγγιξε την ισοφάριση με το δοκάρι του Φερναντίνο (41’). Ακυρώθηκε σωστά, ως οφσάιντ, γκολ του Ράμος (36’). 

Πολύ καλύτερος ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο. Η Ρεάλ με μεγαλύτερη το δοκάρι του Μπέιλ (63’), είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς όμως δεν τα κατάφερε. Εν τέλει, αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει και να δώσει χώρους στους Άγγλους, που με εξαίρεση την σουτάρα του Αγκουέρο δεν προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.

Πηγή: sport-fm.gr