Σε φουλ ρυθμούς η ΑΕΚ εν όψει τελικού

Οι σκέψεις του Μανωλά για το μεγάλο ματς του Σαββάτου

Η Μεγάλη Εβδομάδα της Ορθοδοξίας τελείωσε, αλλά εκείνη της ΑΕΚ μόλις άρχισε, με αποκορύφωμα το Σάββατο, όταν στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό θα διεκδικήσει την επιστροφή της στους τίτλους μετά από πέντε χρόνια. 

Ο Στέλιος Μανωλάς δεν άφησε… λάσκα για πολύ τους ποδοσφαιριστές του. Τους έδωσε ρεπό μόνο την Κυριακή του Πάσχα και το επόμενο προβλέπεται στα τέλη Μαΐου, μετά και την ολοκλήρωση των playoffs, αφού μέσα σε 22 μέρες (7-29 Μαΐου) θα κριθεί όλη η χρονιά. 

Σήμερα το απόγευμα (19:00) οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στα Σπάτα αρχίζοντας πλέον σε φουλ ρυθμούς δουλειά για τον τελικό. Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ δείχνει να έχει κατασταλάξει για τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας. 

Δεδομένη θέση φαίνεται πως θα έχουν οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος στο κέντρο της άμυνας, Ντίντακ και Γκάλο στα άκρα, Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος στη μεσαία γραμμή και Αραβίδης στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, ο Μπαρόχα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα (αφού και επί των ημερών Μανωλά είναι στην ενδεκάδα) για να κρατήσει τη θέση του από τον Ανέστη, ενώ ο Τζεμπούρ μετά το γκολ-πρόκριση που πέτυχε στο Περιστέρι θέτει υποψηφιότητα για να αφήσει εκτός κάποιων εκ των Μπαρμπόσα και Βάργκας μεταθέτοντας (σε αυτή την περίπτωση) τον Αραβίδη στα άκρα. 

Ο τελικός του Σαββάτου θα αρχίσει στις 21:00 και το πιθανότερο είναι όλες οι προπονήσεις της εβδομάδας να γίνουν απόγευμα για να συνηθίσουν οι ποδοσφαιριστές.

Πηγή: sport-fm.gr