Φιέστα ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια ζωής

Στις 8 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση των 90 χρόνων από την ίδρυσή του

Τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του γιορτάζει απόψε ο ΠΑΟΚ και η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης για την επέτειο του «Δικεφάλου» υπόσχεται μία ξεχωριστή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στις 8 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, με την παρουσία 1.400 προσκεκλημένων.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ανεπανάληπτο θέαμα και μία εκδήλωση που θα μείνει στους οπαδούς του συλλόγου. Όπως είχε γίνει γνωστό, θα τιμηθούν όλες οι ομάδες που έχουν διακριθεί με την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του Ιβάν Σαββίδη.

Τη γιορτή θα παρουσιάσουν η Ελένη Τσολάκη και ο Γιώργος Μαυρίδης, παρουσιαστές που είναι γνωστοί για την αγάπη που τρέφουν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τηλεοπτική μετάδοση θα υπάρχει από τη Nova, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για όλους τους φίλους της ομάδας να δουν την εκδήλωση από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ, σήμερα στον «αέρα» το νέο site paok90.gr, στο οποίο μπορεί κάποιος να δει τις 90 σημαντικότερες στιγμές του συλλόγου και να στείλει τις διαδικτυακές ευχές του.

Πηγή: sport-fm.gr