O Μπεργκ θέλει να μείνει και του χρόνου στην Ελλάδα

Το συμβόλαιο του λήγει το 2017 εκτός αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση από καλή ομάδα του εξωτερικού

Όλα δείχνουν πως ο Μάρκους Μπεργκ θα μείνει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι μυστικό πως τους προηγούμενους μήνες ο Σουηδός φορ ήταν προβληματισμένος και έβλεπε πολύ πιθανή την αποχώρησή του από την ομάδα το καλοκαίρι. Ο πρόωρος ευρωπαϊκός αποκλεισμός, η κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, η προστασία που θεωρεί πως δεν έχει από τους διαιτητές, αλλά και η αποχώρηση του Καρέλη με τον οποίο είχε άψογη συνεργασία είναι αλήθεια πως προβλημάτισαν έντονα τον Μπεργκ. 

Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην τις τελευταίες εβδομάδες και η ψυχολογία του είναι πολύ καλύτερη. Ο 29χρονος άσος βλέπει πως στο πρόσωπο των Λέτο και Βιγιαφάνιες έχει βρει παίκτες με τους οποίους μπορεί να συνεργαστεί άψογα, ενώ έχει ενημερωθεί για το πλάνο της διοίκησης να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα, αλλά και για τις κινήσεις που γίνονται για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με άλλες δύο σταθερές, την πολύ καλή σχέση του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και το πόσο καλά περνά στην Ελλάδα με την οικογένειά του. 

Το συμβόλαιο του Μπεργκ λήγει το 2017 και μόνο αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση από καλή ομάδα του εξωτερικού θα εξετάσει το ενδεχόμενο αποχώρησης.

πηγή: sport-fm.gr