Δυσφορία στη διοίκηση για την εικόνα της ΑΕΚ

Έντονα δυσαρεστημένοι φέρονται στη διοίκηση της ΑΕΚ για την εικόνα της ομάδας, την ώρα που για σήμερα ήταν προγραμματισμένη άφιξη εκπροσώπου του Πογέτ για συζητήσεις

Μια περίεργη μέρα ξημέρωσε για την ΑΕΚ. Ένα θεωρητικά ανώδυνο παιχνίδι εξελίχθηκε σε «Βατερλό» μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Λεβαδειακό. Η εικόνα της «Ένωσης» ήταν πολύ κακή και η ατυχία της δεν αποτελεί επαρκή δικαιολογία τόσο για τον κόσμο της, όσο και για τη διοίκηση.

Κι αν η δυσαρέσκεια των οπαδών εκδηλώθηκε κατά την άφιξη της αποστολής αργά το βράδυ της Κυριακής, εκείνη των διοικούντων είναι δεδομένη, αλλά δεν έχει ακόμη εκφραστεί. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του φέρονται οργισμένοι με το πρόσωπο της ομάδας κι εν όψει των πολύ κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να... τρίξουν τα δόντια στους «κιτρινόμαυρους» που πάνε να γκρεμίσουν όσα έχτισαν τους προηγούμενους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η άφιξη στην Αθήνα ενός εκ των εκπροσώπων του Γκουστάβο Πογέτ, προκειμένου να γίνουν συζητήσεις σε οικονομικό επίπεδο με τη διοίκηση για το μέλλον του Ουρουγουανού προπονητή. Πάντως η συγκυρία κάθε άλλο παρά ευνοϊκή για τέτοιες συζητήσεις, για όλες τις πλευρές. Μάλιστα άνθρωποι μέσα από την ομάδα έλεγαν πως θα ήταν προτιμότερο να αναβληθεί αυτή η κουβέντα, καθώς στην παρούσα φάση και μετά από τόσα αρνητικά αποτελέσματα μοιάζει άκαιρη. Άλλωστε αν συνεχιστεί η αγωνιστική καθίζηση του τελευταίου διαστήματος, δεν αποκλείεται να αναθεωρηθεί ακόμη και η επιθυμία της διοίκησης για την παραμονή του προπονητή και τη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο Γκουστάβο Πογέτ και οι παίκτες του δεν έχουν πολλά περιθώρια... περισυλλογής. Την Τετάρτη υπάρχει στο ΟΑΚΑ ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (19:00), που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και η ΑΕΚ καλείται να σοβαρευτεί για να μη βρεθεί προ νέας δυσάρεστης εκπλήξεως κόντρα στη φορμαρισμένη ομάδα του Περιστερίου. Θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Αντρέ Σιμόες στο βασικό σχήμα, ενώ την ποινή τους από κάρτες εξέτισαν και οι Κορδέρο και Άρθο.

Πηγή: sport-fm.gr