Νεϊμάρ: 8,5 εκατ. ευρώ μόνο και μόνο για το «ναι»

Η Μπαρτσελόνα εγγυάται ένα γκαραντί ποσό της τάξεως των 46 εκατ. ευρώ

Άγνωστες λεπτομέρειες του συμβολαίου του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα, έφερε στην επιφάνεια η γνωστή ιστοσελίδα «Football Leaks» που αποκαλύπτει μέρος της σύμβασης του Βραζιλιάνου με τους Καταλανούς.

Ο Νεϊμάρ φαίνεται να έλαβε το ποσό των 8,5 εκατ. ευρώ την ώρα που είπε το «ναι» στην Μπαρτσελόνα, ενώ τα πριμ προκαλούν ίλιγγο.

Το συμβόλαιο το Νεϊμάρ προβλέπει ότι στα ταμεία του θα μπαίνει το ποσό του 1.062.500 ευρώ το χρόνο, αν αγωνιστεί σε ποσοστό 60% στα ματς της σεζόν, με τα ετήσια καθάρα έσοδα να φτάνουν τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπονται επιπλέον μπόνους για τα ατομικά και συλλογικά γκολ και φυσικά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Βέβαια μπόνους προβλέπεται και στην περίπτωση που ο παίκτης κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα, οπότε και θα πάρει ακόμα 425.000 ευρώ.

Μάλιστα η Μπαρτσελόνα εγγυάται ένα γκαραντί ποσό της τάξεως των 46 εκατ. ευρώ, το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί όπως και να έχει στον παίκτη για την πενταετή παρουσία του στην ομάδα, μέχρι το 2018 που λήγει το συμβόλαιο του.

Εκείνο που ήταν γνωστό πάντως, είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου επιθετικού, η οποία ανέρχεται στα 190 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr