Mπουανανότε: Πολύ καλά στην ΑΕΚ αλλά στη Θέλτα… καλύτερα!

Τι δήλωσε ο Αργεντίνος για την παραμονή του στην Ελλάδα

Απόλυτα ικανοποιημένος στην Ελλάδα και την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

Μιλώντας στην ισπανική «Marca», ο Αργεντινός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους οπαδούς της «Ένωσης» και δήλωσε ενθουσιασμένος από τον τρόπο που ζουν οι Έλληνες το ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά, παραδέχθηκε ότι θα του άρεσε να επιστρέψει στην Primera Division, εκφράζοντας την προτίμησή του στη Θέλτα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουονανότε

- Για το πώς περνάει στην Ελλάδα: «Είναι πολύ καλά, αλήθεια! Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι εντυπωσιακοί. Έπρεπε να βρούμε ένα μέρος όπου θα μπορούσα να είμαι ευτυχισμένος και να είμαι εδώ. Στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο με πολύ πάθος. Παρόμοιο με την Αργεντινή, άρα δεν εκπλήσσομαι. Έχουν υπάρξει προβλήματα σε αγώνες, αλλά ποτέ προσωπικά για μένα».

- Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία: «Σίγουρα, είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Για το στυλ μου, η ομάδα που θα μου ταίριαζε είναι η Θέλτα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που δουλεύει ο προπονητής τους και φυσικά η ποιότητα που έχουν οι παίκτες, όπως οι Νολίτο και Ορεγιάνα».

- Για τον προπονητή της Θέλτα, Εδουάρδο Μπερίσο: «Μου αρέσει το στυλ του παιχνιδιού του και το τι προσφέρει στους παίκτες του. Λειτουργεί με εξαιρετικό τρόπο. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του σε μια ομάδα όπως η Θέλτα».

Πηγή: sport-fm.gr