Πογέτ: Καμία διαπραγμάτευση με Βαλένθια ή άλλη ομάδα

Διέψευσε ο Γκουστάβο Πογέτ τα περί επαφών του με τη Βαλένθια ή άλλη ομάδα

Ο ίδιος ο Γκουστάβο Πογέτ έβαλε... φρένο στα σενάρια περί επαφών του με τη Βαλένθια ξεκαθαρίζοντας όχι μόνο πως αυτό δεν ισχύει, αλλά και πως περιμένει την ΑΕΚ και αισιοδοξεί για το μέλλον της συνεργασίας τους.

«Φήμες θα υπάρχουν πάντα. Ειδικά όταν πλησιάζει το τέλος ενός συμβολαίου σε όλα τα πρωταθλήματα, υπάρχουν δημοσιεύματα, είτε αυτά αφορούν παίκτες είτε προπονητές. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα αληθινά. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν τηλεφωνήματα, ενδιαφέρον και ευκαιρίες. Ξέρω ότι υπάρχουν ομάδες από την Αγγλία, την Ισπανία, ακόμη και την Τουρκία, που θα ήθελαν να συνεργαστούμε. Αυτό είναι φυσιολογικό. Όμως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Δεν έχω κάνει καμία διαπραγμάτευση, όχι μόνο με τη Βαλένθια, αλλά με καμία άλλη ομάδα», δήλωσε ο Ουρουγουανός προπονητής στη Live Sport.

«Η ουσία είναι μία. Περιμένω τα πράγματα να συμβούν. Το έχω ξαναπεί και θα το επαναλάβω. Έχω καλό προαίσθημα για τη συνεργασία μου με την ΑΕΚ. Όμως δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν στο μέλλον. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι δεν μπορώ να πω ένα απλό 'όχι' ή ένα απλό 'ναι' και μετά αν συμβεί κάτι άλλο να πούνε ότι μας έλεγε ψέματα ο Πογέτ», πρόσθεσε ο 48χρονος προπονητής.

Όσο για το αν η τοποθέτησή του για το μέλλον του γίνεται για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΚ, απάντησε: «Όχι, είμαι ξεκάθαρος. Μπορεί ο κίνδυνος να ελλοχεύει. Δείτε για παράδειγμα τι συνέβη στην Μπάγερν με τον Γκουαρντιόλα και στη Σίτι με τον Πελεγκρίνι. Εγώ όμως είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ. Αυτό θα κάνω μέχρι την τελευταία μέρα που θα είμαι εδώ, όποτε κι αν είναι αυτή».

Πηγή: sport-fm.gr