ΑΕΚ: Η κρίσιμη συνάντηση με το μάνατζερ του Σιμόες

Βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Αθήνα και μέσα στη μέρα θα συναντηθεί με τη διοίκηση

Ο μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες, Κιμ Ριμπέιρο, βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Αθήνα και μέσα στη μέρα θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΑΕΚ για το μέλλον του πελάτη του. Το ραντεβού πιθανότατα θα γίνει στο γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα της επέκτασης συμβολαίου του Πορτογάλου μέσου.

Φημολογείται πως ο ατζέντης του Σιμόες θα μεταφέρει στην ΑΕΚ το ενδιαφέρον ομάδων για τον πελάτη του (έχει ήδη γραφτεί πως η Μάλαγα τον θέλει και δεν είναι η μόνη), ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν δείχνουν διάθεση πώλησης του ποδοσφαιριστή. Πρόθεσή τους είναι να τον δεσμεύσουν για τουλάχιστον μέχρι το 2019, καθώς θεωρούν πως μπορούν να «χτίσουν» την ομάδα με αυτόν ως βασικό στέλεχος, ενώ είναι βέβαιοι πως η τιμή του τα προσεχή χρόνια θα εκτοξευτεί και θα είναι λάθος να πωληθεί τόσο γρήγορα. Στον Σιμόες θα γίνει αύξηση αποδοχών (διπλάσια και άνω από τις περίπου 100.000 ευρώ που παίρνει τώρα το χρόνο) και της ρήτρας του (από τα 3 στα 5 εκατ. ευρώ).

Ο Κιμ Ριμπέιρο εκπροσωπεί και τον Έλντερ Μπαρμπόσα, αλλά δεν αναμένεται να γίνει κουβέντα για το δικό του συμβόλαιο, που λήγει το 2017. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να πέσουν στο τραπέζι άλλα ονόματα παικτών που εκπροσωπεί ο εν λόγω μάνατζερ και που πιθανώς να απασχολήσουν την ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr