Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Απόψε έχει… ντέρμπι!

Όλα τα βλέμματα στο Καραϊσκάκης

Στραμμένα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απόψε όλα τα βλέμματα καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η διαφορά που χωρίζει την ομάδα του Σίλβα από εκείνη του Στραματσόνι στη βαθμολογία είναι μεγάλη, όμως και οι δύο πλευρές παραδέχονται πως απόψε θα γίνει ένα ντέρμπι και στα ντέρμπι δεν χωρούν προβλέψεις για την έκβασή τους.

Και οι δύο προπονητές κράτησαν κλειστά τα χαρτιά τους όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται να παρατάξουν τις ομάδες τους στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Σίλβα δεν πρόκειται να προβεί σε εκπλήξεις, έχοντας μάλιστα εκτός τους Ομάρ και Ντουρμάζ (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού), ενώ ο Στραματσόνι αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στην άμυνα μετά τον αποκλεισμό του Τελάντερ από την αποστολή (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού).

Την Παρασκευή η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε φόβους προβοκάτσιας κατά τη διάρκεια του «αιώνιου» ντέρμπι προκειμένου να τιμωρηθούν οι Πειραιώτες. Μια μέρα μετά ήρθε η απάντηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία μεταξύ άλλων χαρακτήριζε τους «ερυθρόλευκους» ανίκανους να εξασφαλίσουν ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, τους καλούσε να προσκομίσουν στις αρχές ότι στοιχεία έχουν, ενώ έκλεισε χαρακτηρίζοντας τους «εγκληματική οργάνωση».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΠΟΡ FM.