Λέτο: Να νικήσουμε στο Καραϊσκάκη για να χαρεί ο κόσμος μας

Νιώθει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό χρωστούν στον κόσμο

Ο Σεμπαστιάν Λέτο νιώθει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό χρωστούν στον κόσμο για τη συμπαράστασή του τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής. Μιλώντας στη «Live Sport», ο Αργεντινός φορ έδειξε ενθουσιασμένος από την αγάπη των φιλάθλων και αρκετά ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του, ενώ υποσχέθηκε πως σύντομα θα είναι 100% έτοιμος. 

Αναλυτικά ο Σεμπαστιάν Λέτο μίλησε για: 

- την επιστροφή του: «Είχα πολύ καιρό να αγωνιστώ και θεωρώ ότι έδειξα καλά πράγματα. Επίσης, η επανεμφάνισή μου συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όλα πήγαν καλά και αυτή είναι η αρχή για την επιστροφή μου». 

- το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος: «Θα προσπαθήσω να το κάνω το συντομότερο δυνατό. Χρειάζομαι μερικά παιχνίδια για να βρω ρυθμό και έπειτα θεωρώ ότι θα είμαι σε θέση να κάνω καλά πράγματα. Ακόμα δεν είμαι σε τοπ φόρμα, χρειάζομαι χρόνο. Αλλά είναι λογικό, ήμουν καιρό εκτός και δεν είναι απλό να μπω στο γήπεδο και να είμαι όπως πριν. Δεν θα προσδιορίσω χρόνο, δεν βιάζομαι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους». 

- την υποδοχή του κόσμου: «Είναι φανταστικοί. Πάντα είχα την υποστήριξη και την αγάπη τους. Μου δίνει δύναμη και κίνητρο για να δώσω πολλά στον Παναθηναϊκό. Με βοήθησαν να ξαναβρώ την όρεξή μου για το ποδόσφαιρο. Εδώ νιώθω καλά και αυτό μου βγαίνει». 

- το ντέρμπι με τον Ολυμπιακού: «Κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει αυτά τα παιχνίδια, είναι τα σημαντικότερα σε μία σεζόν, αυτά που μπορούν να τον αναδείξουν. Όλοι θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να νικήσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Τους το χρωστάμε». 

- τη συνεργασία με Μπεργκ, Βιγιαφάνιες και Καλτσά: «Έχουμε ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς και συνεργαζόμαστε καλά στην προπόνηση. Μας βγήκε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι, όσο δουλεύουμε με τον προπονητή, θα αποκτάμε αυτοματισμούς και θα παρουσιάζουμε όμορφο θέαμα».

πηγή: sport-fm.gr