Απορρίφθηκε από τον Κλοπ λόγω πανηγυρισμού

Μία ιστορία που δείχνει ξεκάθαρα πως το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί για τον Γερμανό τεχνικό και πως το βασικό στοιχείο είναι για την επιλογή του είναι άλλο

Κι όμως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει πει «όχι» σε μεταγραφή παίκτη εξαιτίας του τρόπου που πανηγύρισε την επίτευξη ενός γκολ. Την ιστορία αυτή αποκάλυψε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Κάρστεν Κράμερ, σύμφωνα με την οποία ο Κλοπ του είχε πει πως τον ενδιαφέρει πολύ ένας ποδοσφαιριστής: «Τον είχε παρακολουθήσει σε πολλά βίντεο. "Αυτόν τον επιθετικό θέλω να υπογράψει στην ομάδα", είχε πει».

Μάλιστα την ημέρα που ο 49χρονος προπονητής παρακολούθησε από την εξέδρα τον υποψήφιο για την Ντόρτμουντ παίκτη, όχι μόνο έπαιξε καλά, αλλά σκόραρε κιόλας. Αλλά εκεί ήταν που η υπόθεση «στράβωσε». Κι αυτό γιατί δεν άρεσε καθόλου στον Γερμανό τεχνικό ο πανηγυρισμός του ποδοσφαιριστή: «Δεν κάνει για την Ντόρτμουντ. Αυτός πανηγυρίζει για τον εαυτό του, όχι για την ομάδα», ήταν η... ετυμηγορία.

Ο Κράμερ βέβαια δεν αποκάλυψε το όνομα της κομμένης μεταγραφής, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει καθαρά τη νοοτροπία του Γιούργκεν Κλοπ αλλά και τα κριτήρια επιλογής του.

Πηγή: sport-fm.gr