Δύο οι δρόμοι για Πογέτ απέναντι στον Αστέρα

Ο Γκουστάβο Πογέτ προσπαθεί να αποβάλει την απογοήτευση από τους παίκτες του

Η ΑΕΚ θέλοντας και μη άλλαξε «τσιπάκι» από το πρωί της Παρασκευής και σκέφτεται τον αγώνα της Δευτέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, μιας και το Κύπελλο… μας τελείωσε.

Ο Γκουστάβο Πογέτ προσπαθεί να αποβάλει την απογοήτευση από τους παίκτες του για την απώλεια δυνατότητας διεκδίκησης ενός τίτλου και τους επισημαίνει τη σημασία να ολοκληρώσει η «Ένωση» το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Ουρουγουανός προπονητής πέραν αυτού έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες. Μάνταλος, Μπακάκης, Ντίντακ και Σουκουλίνι είναι ξανά εκτός και ο ίδιος καλείται να βρει λύσεις. Ο Σοϊλέδης θα πάρει δεδομένα τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ ως αντι-Μάνταλος θα παίξει και πάλι ο Βάργκας. Αυτό που δεν είναι σαφές είναι αν ο Βενεζουελάνος θα πάρει ακριβώς το ρόλο που είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε 4-3-3 ή θα διαφοροποιηθεί το σύστημα. Κι αυτό γιατί η «Ένωση» είχε καλύτερη εικόνα όταν στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι η διάταξή της μετατράπηκε (με την είσοδο Τζεμπούρ και Αραβίδη) σε 4-4-2 ή 4-4-1-1, με τον Βάργκας και τον Μπαρμπόσα ως εξτρέμ.

Κατά τα άλλα, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Κορδέρο είναι μεν στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα βρει θέση στο βασικό σχήμα, όπως και ο Μπουονανότε. Η αποστολή: Mπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Πέκχαρτ, Τζεμπούρ, Αραβίδης.

Πηγή: sport-fm.gr