Πάνου: Ο Αντετοκούμπο έτρεμε πριν συναντήσει τον Κόμπε Μπράιαντ

H σχέση του με τον Έλληνα διεθνή

Ο μάνατζερ και επιστήθιος φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου μίλησε στον Σπορ FM 94,6 για τη σχέση του με τον Έλληνα διεθνή άσο και την παρουσία του στο ΝΒΑ. 

Φυσικά, αναφορά έγινε και στην συνάντηση που είχε ο Γιάννης με τον Κόμπε Μπράιαντ. «Το ήθελε πάρα πολύ. Έτρεμε όταν περίμενε να τον συναντήσει», ανέφερε ο Γιώργος Πάνου και συνέχισε: 

«Αργότερα μου είπε για τη συνάντηση που είχε με τον Κόμπε: ‘’Είναι η πρώτη φορά που κάποιος μου είπε πράγματα τα οποία ένιωσα ότι πραγματικά τα εννοούσε. Δεν ήταν σαν άλλους. Είναι ότι όσα είπε και όσα μου μετέφερε τα έχει κάνει και αυτός», ανέφερε. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πάνου, μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο: 

-Για τον ρόλο του μάνατζερ και τη σχέση του με έναν παίκτη: 

«Για μένα οι διαπραγματεύσεις είναι απλώς το τελικό στάδιο στη σχέση σου με έναν παίκτη. Υπάρχουν πολλά μέχρι ένας άνθρωπος να σε εμπιστευτεί και να ακουμπήσει επάνω σου για να τον εκπροσωπείς. Πρέπει να έχει εμπιστοσύνη, να μην τον κανακεύεις, να είσαι δίπλα του στη ζωή του, στις δύσκολες στιγμές και στη χαρά του. Είναι ο έκτος χρόνος που γνωριζόμαστε με τον Γιάννη». 

-Για τη σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του: 

«Προφανώς και όλοι αγαπάμε την οικογένειά μας. Ο Γιάννης θεωρεί τον εαυτό του πατέρα, πως αυτός στηρίζει την οικογένειά του πολύ. Θα σας πω ένα παράδειγμα... 
Ο Γιάννης είχε υπογράψει στη Σαραγόσα πριν το ΝΒΑ. Είχαμε συμφωνήσει να πετάξει μόνος του για την Ισπανία για να δει το σπίτι που θα μείνει. Αυτός όμως αρνήθηκε να πάει μόνος του εάν δεν πάει μαζί του η μητέρα. Αυτό είναι ενδεικτικό περιστατικό της αγάπης του προς την οικογένειά του. 

-Για το τριπλ-νταμπλ που πέτυχε: 

Κάποια στιγμή θα γινόταν. Από την στιγμή που αποφάσισε η μπάλα να πηγαίνει στα χέρια του ήταν θέμα χρόνου. 

-Για την συνάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Κόμπε Μπράιαντ: 

Ο Γιάννης το είχε στο μυαλό του. Τον είχε δει στην προπόνηση το πρωί. Είχε μιλήσει μαζί του. Με δέος, τον γνώρισε. Έτρεμε όταν περίμενε να τον δει. Μου είπε μετά για τον Κόμπε: «Είναι η πρώτη φορά που κάποιος μου είπε πράγματα που ένιωσα ότι πραγματικά τα εννοούσε». 

-Για την εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ: 

«Ο συνεργάτης μου και εγώ αυτό που είδαμε πέραν των προσόντων είναι ο χαρακτήρας του. Το πόσο θέλει να γίνει καλύτερος, το πόσο του αρέσει, και πως είναι ένα ζωντανό παράδειγμα. Έτσι με αυτή τη νοοτροπία μόνο μπροστά θα πηγαίνει. Αν τον έβλεπα να είναι χαλαρός τότε θα ήμουν ο πρώτος που θα του το έλεγα. Ο Γιάννης για το τριπλ-νταμπλ απλώς χάρηκε μόνο για δέκα λεπτά».

πηγή: sport-fm.gr