Έτοιμος για το πρώτο βήμα με την Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός

Το ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται στο Europa League

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακό συνεχίζεται στο Europa League, με τους Πειραιώτες να «δοκιμάζονται» απόψε στο Βέλγιο απέναντι στην Άντερλεχτ, στους «32» της διοργάνωσης (OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν το πρώτο βήμα από σήμερα, προκειμένου ο επαναληπτικός στο Καραϊσκάκη να αποκτήσει πανηγυρικό χαρακτήρα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να επαναλάβουν τον προ τριετίας θρίαμβό τους, όταν είχαν επικρατήσει με σκορ 3-0 των «μοβ» με τρία γκολ του Κώστα Μήτρογλου και τον Ρομπέρτο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει με 4-2-3-1 τους νταμπλούχους Ελλάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού. 

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Ζντιέλαρ, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Σεμπά και ο Ντουρμάζ. Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Ιντέγε θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Τσόρι, Κασάμι, Πουλίδο, Βούρος και Χουτεσιώτης. Εκτός είναι οι Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Πάρντο και Ερνάνι. 

Στην αντίπερα όχθη, ο Μπεσνίκ Χάσι θα παρατάξει με το ίδιο σύστημα και την Άντερλεχτ. Το αρχικό σχήμα θα αποτελέσουν οι Προτό (τερματοφύλακας), Ναχάρ, Χέιλεν, Ντεσάχτ, Μπίτνερ (άμυνα), Ντεφούρ, Μπατζί (αμυντικά χαφ), Πρατ, Ασεαμπόνγκ, Τζούριτσιτς (μεσοεπιθετικοι) και Οκάκα.