Ο Εσιέν βαδίζει προς την έξοδο

Η δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για την απόδοση του Μάικλ Εσιέν είναι δεδομένη. Ο Γκανέζος μέσος δεν έχει προσφέρει σε καμία περίπτωση όσα προσδοκούσαν οι «πράσινοι» όταν τον απέκτησαν το καλοκαίρι. Φαίνεται, δε, πως δεν είναι ζήτημα διάθεσης του 32χρονου άσου, αλλά δεν μπορεί (πιθανότατα λόγω των τραυματισμών του) πλέον να αποδώσει όπως περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήδη έχει αποφασίσει να μην έχει τον παίκτη στις πρώτες του επιλογές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν υπολογίζεται. Όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του, που λήγει το 2017. Στον Παναθηναϊκό δεν θα έλεγαν «όχι» σε κάποια πρόταση για να τον αποδεσμεύσουν άμεσα, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σχετικό παρά τα σενάρια από τις πατρίδα του για ομάδες από τις ΗΠΑ και την Κίνα που έχουν στα υπόψη τους τον Γκανέζο μέσο.

Την ίδια ώρα, ο Σεμπαστιάν Λέτο μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη του επιστροφή. Ο Αργεντινός φορ κάνει έξτρα πρόγραμμα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή σε ένα από τα δύο προσεχή παιχνίδια, ακόμη και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Εξάλλου, την Πέμπτη θα κριθεί η συμμετοχή των Πράνιτς και Εβαντζελίστα στο ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του Μπουμάλ που πάντως έχει ελπίδες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 13 Μαρτίου.

Πηγή: sport-fm.gr