Ισοφάρισε στο 87′ ο Πανθρακικός, 1-1 με τον Λεβαδειακό

Αρνητικό πρωταγωνιστή είχε το ματς του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό και αυτός δεν ήταν άλλος από τον διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο. Ο ρέφερι από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου τα έκανε μαντάρα και αδίκησε κατάφορα την ομάδα της Θράκης, σπρώχνοντάς την προς τη Football League και καταδικάζοντάς την σε ήττα με 1-0 από τους Βοιωτούς. 

Αρχικά, υπέδειξε στο 54’, πέναλτι-φάντασμα υπέρ του Λεβαδειακού, όταν σε μαρκάρισμα του Τσιάρα στον Μπεν. Ωστόσο, ο επιθετικός των γηπεδούχων έπεσε μόνος του, αφού δεν υπήρξε καμία επαφή. Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Τσιάρας αντίκρισε για το… υποτιθήμενο μαρκάρισμά του, δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα, με τον Πανθρακικό να μένει με δέκα παίκτες. Το πέναλτι, μετέτρεψε σε γκολ ο Μάντζιος και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Τα… όργια του Σιδηρόπουλου δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στο 73’, ο Μερεμπασβίλι έπεσε μόνος του μέσα στην περιοχή, κάνοντας φανερά «θέατρο» αλλά του έκανε απλώς παρατηρήσεις, χωρίς να του δείξει την δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, ο Πανθρακικός, με σκόρερ τον Ηλιάδη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 87’ και παρέμεινε στο κόλπο της παραμονής.

Πηγή: sport-fm.gr