Δεν χάνει με τίποτα τα ντέρμπι ο Μπαρμπόσα

Οι ιατρικές εκτιμήσεις θέλουν τον Έλντερ Μπαρμπόσα να μένει εκτός μάχης για τρεις εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του την Κυριακή, ωστόσο ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει βαλθεί να διαψεύσει και τον πλέον αισιόδοξο. 

Η κατάστασή του παρουσιάζει ήδη μεγάλη βελτίωση, χθες ζήτησε να πάρει μέρος σε μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος από ό,τι του επέτρεπαν οι γιατροί και δηλώνει αποφασισμένος όχι απλώς να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 28 Φεβρουαρίου, αλλά να είναι έτοιμος για εκείνο με τον Ολυμπιακό δύο εβδομάδες νωρίτερα! «Δεν τα χάνω με τίποτα», έλεγε στους συμπαίκτες του ο Μπαρμπόσα και μένει να φανεί αν θα δικαιωθεί. 

Στο μεταξύ, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θέλει να χάνει καιρό με την ενσωμάτωση των Μπρούνο Ζουκουλίνι και Τόμας Πέκχαρτ. Συνεπικουρούμενος από το γεγονός ότι αμφότεροι είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, θα τους ρίξει άμεσα στη μάχη. Δεν είναι τυχαίο ότι αμφότεροι επελέγησαν για την αποστολή και ούτε αποκλείεται να κάνουν ντεμπούτο ακόμη και την Πέμπτη (19:30) στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Μάλιστα από τη στιγμή που ο Κορδέρο μόλις αποθεραπεύτηκε και ο Σιμόες θα ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη μετά από ταξίδι-αστραπή στην Πορτογαλία για προσωπικό πρόβλημα, δεν θα είναι έκπληξη ο Αργεντινός μέσος να παίξει ακόμη και βασικός.