Με ΠΑΣ και χιόνια θα παλέψει η ΑΕΚ

Το 2016 έχει μπει μόνο με νίκες για την ΑΕΚ και στον ίδιο δρόμο θέλουν να συνεχίσουν οι «κιτρινόμαυροι» και σήμερα το μεσημέρι, που αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Πέρα από τους πάντα επικίνδυνους, ειδικά στην έδρα τους, γηπεδούχους η «Ένωση» έχει να αντιμετωπίσει και τις καιρικές συνθήκες. Βροχή και αέρας από χθες έχουν επιβαρύνει πολύ τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων και χθες δεν επέτρεψαν να γίνει προπόνηση από τους «κιτρινόμαυρους» στο γήπεδο, παρά μόνο ένα χαλάρωμα στο ξενοδοχείο. 

Ο Γκουστάβο Πογέτ δείχνει να έχει καταλήξει στους βασικούς. Ο Ανέστης θα είναι και πάλι στο τέρμα, ο Σοϊλέδης θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ντίντακ στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Γκάλο ως δεξί μπακ και τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στόπερ (στον πάγκο ο Τζανετόπουλος, εκτός ο τραυματίας Άρθο). Γιόχανσον, Σιμόες και Μπουονανότε θα είναι στο κέντρο, εκτός κι αν ο Αργεντινός προτιμηθεί να μείνει εκτός αν το τερέν είναι τόσο βαρύ και δεν προσφέρεται για έναν παίκτη που δεν διακρίνεται για τη δύναμή του. Μπαρμπόσα, Βάργκας και Αραβίδης θα είναι η τριπλέτα στην επίθεση. 

Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη. Ο Ορλάντο Σα παραμένει ο μεγάλος στόχος για τη θέση του σέντερ φορ, δεν αγωνίστηκε ούτε χθες με τη Ρέντινγκ και πιέζει για να φύγει, αλλά υπάρχει οικονομική διαφορά με την ομάδα της Championship. Ο υψηλόσωμος Ραμίρο Κόστα της Τίργκου Μούρες και ο πιο ευέλικτος Ρότζερ Μάρτι της Λεβάντε είναι εναλλακτικές επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Άλβαρο Βαντίγιο της Μπέτις είναι η πρώτη επιλογή για εξτρέμ, ενώ εξετάζεται και ο Σλάβομιρ Πέσκο της Λέγκια Γκντανσκ. Το θέμα απόκτησης στόπερ υποχωρεί.

πηγή: sport-fm.gr