Η ενδεκάδα για το ρεκόρ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο βράδυ τον Λεβαδειακό στο "Καραϊσκάκη" στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έχοντας φυσικά ως στόχο την κατάρριψη ενός ακόμα ρεκόρ. Αν οι πρωταθλητές καταβάλλουν την αντίσταση των Βοιωτών θα έχουν πετύχει τη 17η νίκη τους σε ισάριθμα ματς και θα έχουν "σπάσει" το ρεκόρ των 16 συνεχόμενων νικών, που είχε ο Ολυμπιακός επί Τροντ Σόλιντ πριν από δέκα χρόνια.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση στο Φάληρο και ο Μάρκο Σίλβα έχει καταλήξει στην εντεκάδα που θα παρατάξει. Ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού επιφύλασσε κι εκπλήξεις, καθώς άφησε εκτός αποστολής τον Φορτούνη για να τον ξεκουράσει, ενώ επιβράβευσε παίκτες που τα πήγαν καλά στο ματς με τα Χανιά, όπως ο Κολοβός, ο Ερνάνι και ο Ζντίελαρ.

Σε ό,τι αφορά λοιπόν την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος κόουτς της ομάδας του λιμανιού, όλα δείχνουν ότι θα είναι η ακόλουθη. Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σαλίνο και στόπερ ο Μποτία με τον Σιόβα.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να παίξει ο Ντα Κόστα αντί του Ισπανού, ο οποίος ναι μεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά έχει κάνει δύο μόλις προπονήσεις με την ομάδα. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής των "ερυθρόλευκων" θα είναι ο Μαζουάκου.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής επιστρέφουν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο Παϊτίμ Κασάμι, οι οποίοι δεν είχαν παίξει στα Χανιά, και ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Στα δύο άκρα της επίθεσης θ' αγωνιστούν ο Ντουρμάζ (δεξιά) και ο Σεμπά (αριστερά) ενώ στην κορυφή της φροντ λάιν του Ολυμπιακού θα παίξει ο Ιντέγε.

Περιμένουν πολύ κόσμο

Ο αυριανός αγώνας απέναντι στον Λεβαδειακό είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν όπως προαναφέραμε την ευκαιρία να "σπάσουν" ένα μεγάλο ρεκόρ. Η προπώληση των εισιτηρίων μάλιστα δείχνει ότι στο "Καραϊσκάκη" αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εκτιμούν, πως στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου θα βρεθούν περισσότεροι από 20.000 οπαδοί των "ερυθρόλευκων".

Πηγή: sport-fm.gr