Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Πανθρακικός

Πολλοί τον θεώρησαν ως το εύκολο «θύμα» της κατηγορίας, αλλά ο Πανθρακικός έδειξε με τη νίκη του κόντρα στον Ατρόμητο έδειξε ότι όσο έχει δικαίωμα στο όνειρο της παραμονής, θα το διεκδικήσει με νύχια και με δόντια, πραγματοποιώντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από 12 αγωνιστικές. 
 
Επικράτησε μέσα στο Περιστέρι του Ατρόμητου (2-1) που δεν λέει να σηκώσει... κεφάλι.  Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου παρουσιάστηκε στο στάδιο του Περιστερίου με το... μαχαίρι στα δόντια, κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και με απόλυτα πειθαρχημένη αμυντική λειτουργία, κάτι που ανάγκασε τον Ατρόμητο να μην επιβάλλει το ρυθμό που ήθελε στο ματς. 
 
Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος απέδειξε ότι είναι βαριά... άρρωστος, αποδεικνύοντας ότι το πρόβλημα που υπάρχει εντός της ομάδας είναι πολύ πιο σημαντικό από μία αλλαγή προπονητή. Οι Περιστεριώτες κατέγραψαν στο παθητικό τους την 9η ήττα τους στο πρωτάθλημα σε 12 αγωνιστικές και φυσικά αναμένονται πάρα πολλές εξελίξεις στο «στρατόπεδο» των «κυανολεύκων».