Δραπέτης από ψυχιατρείο ένας από τους χούλιγκαν της Λεωφόρου!

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες των επεισοδίων της Λεωφόρου και μάλιστα από τη διαδικασία ταυτοποίησης έχουν προκύψει απίστευτα πράγματα. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αστυνομικοί από τη ΓΑΔΑ, έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία τριών χούλιγκαν και μάλιστα ένας από αυτούς είναι μόνιμος τρόφιμος ψυχιατρείου στο Δαφνί και μάλιστα δραπετεύει κάθε φορά που έχει αγώνα ο Παναθηναϊκός. 

Επιπροσθέτως, έχει εντοπιστεί ένα από τα άτομα που εκτόξευσαν φωτοβολίδες και μάλιστα πρόκειται για άτομο που έχει επίσης βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, καθώς κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και πάλι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στα επεισόδια που είχαν συμβεί τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Ο τρίτος από τους χούλιγκαν δεν έχει απασχοληθεί κατά το παρελθόν τις Αρχές, ενώ σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες, Αστυνομία και υπηρεσία της Αθλητικής Βίας, βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση άλλων δύο ατόμων. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ταυτοποιηθεί τρεις χούλιγκαν του Ολυμπιακού που είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια κόντρα στον Λεβαδειακό.

Πηγή: sport-fm.gr