Πιέσεις να αναβληθεί το ντέρμπι ΠΑΟ – Ολυμπιακός μετά τα επεισόδια

Σοβαρά επεισόδια μαίνονται εδώ και περίπου 2 ώρες στη Λεωφόρο που στις 19.30 θα διεξαχθεί το ντέρμπι των αιωνίων Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Αν και από τις κερκίδες θα λείπουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκρούονται με τις δυνάμεις των ΜΑΤ γύρω από το γήπεδο της Λεωφόρου. 

Σύμφωνα με το sportfm, έντονες διαβουλεύσεις αυτή την ώρα καθώς η πλευρά του Ολυμπιακού να ζητά να μην γίνει το παιχνίδι, με αφορμή τη φωτοβολίδα που έριξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά την είσοδο ερυθρόλευκων στο γήπεδο και έπεσε στο πόδι του Φινμπόγκασον.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε στη Nova "Εμείς σε ζούγκλα δεν παίζουμε" και στη συνέχεια μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο ζήτησαν από τους διαιτητές να μην γίνει η αναμέτρηση.

Δείτε βίντεο από τις συμπλοκές εδώ

Από τις 18.00 περίπου, και ενώ τα πνεύματα είχαν κάπως ηρεμήσει στο «μέτωπο» των οδών Τσόχα και Παναθηναϊκού, άνοιξε ένα καινούργιο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο «κλεφτοπόλεμος» των οπαδών των πράσινων με τις δυνάμεις των ΜΑΤ συνεχίζεται, ενώ την ίδια ώρα έφτασαν οι αποστολές των δύο μονομάχων στο γήπεδο.