Στο στόχαστρο του Βενγκέρ ο Κώστας Φορτούνης

Φέτος είναι η χρονιά του! Ο Κώστας Φορτούνης έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε ηγέτη του Ολυμπιακού, έχοντας καθοριστική συμβολή στις νίκες της ομάδας με σημαντικότερη όλων την επικράτηση επί της Άρσεναλ στο «Emirates».

Οι εμφανίσεις του Τρικαλινού μεσοεπιθετικού μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από ομάδες του εξωτερικού, με την Τότεναμ και την Έβερτον να είναι οι πρώτες που ακούστηκαν.

Δεν είναι και οι μόνες. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, ο 23χρονος άσος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ξέρει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του συγκεκριμένου παίκτη.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ, αφού φέτος είναι η τελευταία σεζόν στην ομάδα του Ροζίτσκι και ο Εζίλ φημολογείται πως ενδιαφέρει την Μπάγερν Μονάχου.

Έτσι ενδέχεται να αδειάσουν δύο θέσεις στο ρόστερ των «κανονιέρηδων», όμως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Φορτούνη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το ποσό της ρήτρας που θα ήθελαν να μπει στο συμβόλαιο του παίκτη οι Πειραιώτες είναι 20 εκατ. ευρώ, όμως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο από τη στιγμή που οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τις 800.000 ευρώ.