Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι για τα στημένα παιχνίδια στην Τουρκία

Ιστορική απόφαση στην Τουρκία! Το ανώτατο ποινικό δικαστήριο της γείτονας χώρας έκρινε αθώες τις Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας, Σίβασπορ και όλους τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο στημένων αγώνων, που 'χε ξεσπάσει το 2011. 
 
«Ο κύβος ερρίφθη, το παιχνίδι τελείωσε, η Φενέρμπαχτσε απαλλάχθηκε»! Έτσι υποδέχθηκε η Φενέρ την μεγάλη είδηση που ουσιαστικά την δικαιώνει για τα όσα «τράβηξε» αυτή την τετραετία, σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και γοήτρου. 
 
Υπενθυμίζεται πως περίπου 40 άνθρωποι είχαν συλληφθεί τότε, ανάμεσά τους πρόεδροι, στελέχοι, παίκτες, μάνατζερ. Φυσικά μεγαλύτερο πάταγο είχε κάνει η ποινή φυλάκισης στον ισχυρό άνδρα της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος -βάσει των αποφάσεων του δικαστηρίου- έπεσε θύμα πλεκτάνης! 
 
Ήδη τα τουρκικά Μέσα αναφέρουν πως Φενέρ και Μπεσίκτας θα κινηθούν νομικά για να πάρουν το αίμα τους πίσω και να αποζημιωθούν -λέγεται πως θα διεκδικήσουν χρήματα μαμούθ- για τα όσα πέρασαν. Σημειώνεται πως η πρώτη είχε τιμωρηθεί με δύο χρόνια αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η δεύτερη με ένα. 
 
Πηγή: sportfm