Απίστευτο: Σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή του έκοψε τη γλώσσα!

Μερικές ιστορίες είναι τόσο περίεργες που αδυνατεί πολλές φορές κάποιος να τις πιστέψει. Σε μία εξ αυτών εμπλέκεται ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ μέσα στο καλοκαίρι, Άρτιομς Ρούντνεφς, που μόνο σε καλό δεν του βγήκε η απόφασή του να παραμείνει στο Αμβούργο.

Εκτός από το ότι φέτος δεν έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο με τον γερμανικό σύλλογο, η «Bild» έφερε στο φως της δημοσιότητας την είδηση ότι παραλίγο ο Λετονός επιθετικός να χάσει τη γλώσσα του μετά από έντονο διαπληκτισμό με τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι είχε έναν έντονο τσακωμό στην πόλη του Αμβούργου το βράδυ της Τρίτης και κατόπιν η εξαγριωμένη σύζυγος του ποδοσφαιριστή τον δάγκωσε τόσο δυνατά με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Η «Bild» αναφέρει μάλιστα ότι κατά τη νοσηλεία δόθηκε άλλο όνομα προκειμένου να αποφευχθεί το σκάνδαλο, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε αρκετό. Η αστυνομία του Αμβούργου προχώρησε στη σύλληψη της γυναίκας του Ρούντνεφς ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει και μία 4χρονη κόρη.

Πηγή: sport-fm.gr