Πανέτοιμος εν όψει Κλαμπ Μπριζ ο Παναθηναϊκός

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν το παιχνίδι με την Μπριζ ο Γιάννης Αναστασίου προτίμησε να κρατήσει… μυστικά σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα. Το μόνο που είπε σχετιζόταν με το αριστερό άκρο της άμυνας, ξεκαθαρίζοντας πως αυτός που θα ξεκινήσει είναι ο Πράνιτς, αφού τελικά ο Νάνο δεν θα βρίσκεται καν στην αποστολή του αγώνα. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Σάντσεθ. 

Για τη θέση του τερματοφύλακα ο Αναστασίου άφησε το θέμα ανοιχτό, τονίζοντας όμως πως ο Στιλ αν και έχει χάσει προπονήσεις, είναι καλά και δεν νιώθει ενοχλήσεις. Μένει να φανεί αν τελικά θα εμπιστευτεί τον βασικό του γκολκίπερ ή τον Κοτσόλη που έπαιξε και στο τελευταίο φιλικό. Φαίνεται πάντως, πως ο Άγγλος θα είναι εκείνος που θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια. 

Στην άμυνα τα πράγματα είναι δεδομένα. Βέμερ στο δεξί άκρο, Πράνιτς στο αριστερό και Σάντσεθ-Ταυλαρίδης το δίδυμο στο κέντρο με την ελπίδα να λειτουργήσουν καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι με την Ουντινέζε, ενώ από εκεί και πέρα συνεχίζονται οι… γρίφοι. 

Το σενάριο τελικά να χρησιμοποιηθεί ο Κουτρουμπής στα χαφ κερδίζει έδαφος και αν επαληθευτεί, ένας εκ των Λαγού ή Ατζαγκούν θα αγωνιστεί μαζί με τους Ζέκα και Νίνη. 

Για τη γραμμή κρούσης τα πράγματα είναι γνωστά και… αδιαπραγμάτευτα, αφού Μπεργκ και Καρέλης δεν… κουνιούνται!

Πηγή: sport-fm.gr