Αγνοεί τις “σειρήνες” της Φενέρ για Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός

Δεν θέλει να τον παραχωρήσει και το… φωνάζει! Ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά στην νέα πρόταση της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. 

Ο Βίτορ Περέιρα επιθυμεί διακαώς τον Σέρβο αμυντικό χαφ (που του έκανε... κλικ απ' τη κοινή θητεία τους στο λιμάνι) στην Τουρκία, ωστόσο οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν εκ νέου διατεθειμένοι να μην τον πουλήσουν. 

Και δεν είναι μόνο ότι είπαν «όχι» στη δεύτερη απόπειρα για τον παίκτη, αλλά κι ότι οι ξεκαθαρίζουν πως και του χρόνου θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, δείχνοντας διάθεση να μην ενδώσουν με τίποτα στο έντονο φλερτ των γειτόνων. 

Από 'κει και πέρα, την Τρίτη αναμένεται στην Ελλάδα ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ετοιμάζεται να ρίξει άγκυρα στον Πειραιά. Αφότου, λοιπόν, πατήσει το πόδι του στην χώρα μας, στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο (οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο για 3τή συμφωνία) και θα σηκώσει μανίκια. 

Τέλος, να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησης (με την μορφή δανεισμού όπως λεγόταν) του Εμενίκε. Το όνομα του φορ της Φενέρ μπλέχτηκε σε σενάρια Τούρκων, ωστόσο απ' την ΠΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδουν το οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Πηγή: sport-fm.gr