Απόλυτος κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός, πέρασε και από την Τούμπα

Σε απόλυτο κυρίαρχο των πλέι-οφ της Superleague αναδεικνύεται ο Παναθηναϊκός, που μετά τις νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα με 1-0, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ στο -7 από την κορυφή της ειδικής βαθμολογίας.

Οι “πράσινοι” είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, χάνοντας πολλές ευκαιρίες πριν τελικά φτάσουν στο γκολ στο 43ο λεπτό με κεφαλιά του Ταυλαρίδη, μετά από ωραία σέντρα του Νάνο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, όμως ο Στιλ απέκρουσε εντυπωσιακά την καρφωτή κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα, διατηρώντας το 0-1 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο δυνατά, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο τελευταίο ημίωρο δεν κατάφερε να απειλήσει τον Παναθηναϊκό, που κράτησε μέχρι το τέλος το 1-0, ένα αποτέλεσμα που τον φέρνει αγκαλιά με τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League της επόμενης χρονιάς. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ θα παλέψει όπως όλα δείχνουν με Αστέρα και Ατρόμητο για την κατάταξη στις άλλες τρεις θέσεις, που οδηγούν στο Europa League.