Έμειναν στο 0-0 Ατρόμητος και Αστέρας, χάνουν τη μάχη για την πρωτιά

Ατρόμητος και Αστέρας φλέρταραν στο β’ μέρος με τη νίκη, αλλά έμειναν στο 0-0, διατηρώντας ζεστό το ενδιαφέρον στη δική τους μάχη, αλλά φαίνεται πως εγκαταλείπουν νωρίς αυτήν για την πρώτη θέση.

Οι δύο ομάδες άργησαν αρκετά να μπουν στο παιχνίδι, βγάζοντας για περίπου δεκαπέντε λεπτά πολύ νευρικότητα στον αγωνιστικό χώρο και καμία καλή φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Μάλιστα, οι περισσότερες από τις στιγμές που είχαν οι δύο «μονομάχοι» στο πρώτο μέρος προήλθαν από στημένα, με τους μεν και τους δε να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους καλούς εκτελεστές που έχουν, Ούμπιντες-Πίτου Γκαρσία από τη μία και Ρόλε από την άλλη, όπως και τους παίκτες με έφεση στο γκολ σε τέτοιες φάσεις.

Γενικότερα, όμως στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος από τον Αστέρα που δεν απείλησε πολύ, πατώντας σε λίγες περιπτώσεις περιοχή, καθώς έπαιρνε λίγα ρίσκα. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια άγγιξαν δύο φορές το 1-0, αλλά αυτό δεν έγινε, λόγω του Θεοδωρόπουλου που ήταν σε καλή ημέρα.

Διαφορετική η εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος, με τους Αρκάδες να βγαίνουν από το καβούκι τους σιγά-σιγά και το θέαμα να είναι αρκετά καλύτερο από την αρχή του δεύτερου μέρους. Το ματς ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα, με τον Αστέρα να είναι πολύ επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση, αλλά να τα χαλάει στο τέλος και τον Ατρόμητο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε, όπως και στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό αυτή τη φορά.

Με τη διαφορά όμως, ότι ένιωθε κίνδυνο στο β’ μέρος. Ειδικά στο τελευταίο τέταρτο η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και έμενε να φανεί το που θα κάτσει η… μπίλια.

Πηγή: sport-fm.gr