Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Βέμερ

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμη μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Γενς Βέμερ προσγειώθηκε το απόγευμα στην Αθήνα (18:05) με πτήση από Ντίσελντορφ μέσω Θεσσαλονίκης και αναμένεται μέχρι την Πέμπτη να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «πράσινους». 

Ο 29χρονος άσος, που συνοδευόταν από τη σύντροφό του, είναι ο εκλεκτός του «τριφυλλιού» για τη θέση του δεξιού μπακ και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει. 

Το sport-fm.gr υποδέχτηκε τον παίκτη στο «Ελ. Βενιζέλος». «Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση που μου έκανε. Είμαι εδώ για να δω κάποια πράγματα παραπάνω. Θα δούμε», τόνισε. 

Για το πώς αισθάνεται που θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός συνόρων, είπε: «Είναι μια εντελώς καινούρια εμπειρία για μένα. Γι’ αυτό ήθελα να δω κάποια πράγματα παραπάνω και γι’ αυτό ήρθα». 

Όσο για το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό; «Είναι μια παραδοσιακή δύναμη, ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και γνωστό στην Ευρώπη. Αισθάνομαι φανταστικά που ήρθα εδώ για τον Παναθηναϊκό», απάντησε. 

Τέλος, για το αν αποτελεί κίνητρο γι’ αυτόν ότι μπορεί να διεκδικήσει τίτλους στην Ελλάδα, σχολίασε απλώς «… ακριβώς γι’ αυτό είμαι εδώ». 

Ο Γερμανός άσος προτιμήθηκε από τον Ρούμπεν Λιζόν, καθώς είναι παίκτης με περισσότερες παραστάσεις, αλλά και καλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι του μεταξύ ανασταλτικών καθηκόντων και προωθήσεων. 

Φέτος είχε 22 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει γεμάτες χρονιές στα πόδια του. 

Αναλυτικά η καριέρα του στην Πάντερμπορν (συμμετοχές-γκολ): 

2008/09 (Γ’ Κατηγορία): 18-1 
2009/10 (Β’ Κατηγορία): 19-0 
2010/11 (Β’ Κατηγορία): 26-2 
2011/12 (Β’ Κατηγορία): 35-2 
2012/13 (Β’ Κατηγορία): 26-0 
2013/14 (Β’ Κατηγορία): 24-4 
2014/15 (Α’ Κατηγορία: 22-1