Άλλαξε γνώμη ο Σισέ και… τέλος!

Πριν λίγες μέρες ο Τζιμπρίλ Σισέ έμοιαζε αποφασισμένος να συνεχίσει ποδόσφαιρο, δείχνοντας μάλιστα και σαφή προτίμηση στον Παναθηναϊκό αφού μέσω twitter έριχνε... γέφυρες στην πρώην ομάδα του.

Μετά το ματς της Μπαστιά με τη Μαρσέιγ όμως ο Γάλλος σέντερ φορ προχώρησε σε δηλώσεις στο «Telefoot» που φανέρωσαν την απόλυτη μεταστροφή των προθέσεών του.

«Ένα παιχνίδι στο Βελοντρόμ (σ.σ έδρα της Μαρσέιγ, με τη φανέλα της οποίας είχε αγωνιστεί στο παρελθόν) για να κλείσω την καριέρα μου. Τι τεράστια τιμή! Αυτή η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μέσα. Η καριέρα μου σταματά εδώ και ίσως είναι καλύτερα έτσι. Υπέφερα πολύ από πρόβλημα στο ισχίο. Όταν μπήκα στο γήπεδο, συνειδητοποίησα χωρίς δεύτερη σκέψη πως αυτά ήταν τα δέκα τελευταία λεπτά της καριέρας μου», φέρεται να δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πάντως μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση.

Με σημερινή του ανάρτηση στο facebook, ο Σισέ ευχαριστεί φιλάθλους, συμπαίκτες και προπονητές, ενώ προσθέτει πως αισθάνεται τυχερός και κλείνει το μήνυμά του γράφοντας «Είναι πολύ δύσκολο να πω αντίο, αλλά ευκολότερο να πω ευχαριστώ. Οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους με στήριξαν, με προπόνησαν, με ενέπνευσαν, με γύμνασαν, έπαιξαν μαζί μου. Ήταν δύσκολα, αλλά πάνω από όλα, ήμουν τόσο τυχερός! Νιώθω θλιμμένος που αποσύρομαι, αλλά πάνω από όλα ευγνώμων. Θα τα πούμε σύντομα ξανά. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ, μόνο κοιμάται».

 

It's very hard to say goodbye but much easier to say thank you. So, THANK YOU to all of you who supported me, trained...

Posted by Djibril Cisse on Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Πηγή: sport-fm.gr