«Ενδιαφέρεται για Λίτζεον ο Παναθηναϊκός»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ρούμπεν Λίτζεον, ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ και αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπρέντα, αποκαλύπτει σήμερα ο ολλανδικός Τύπος.

Συγκεκριμένα, η έγκυρη εφημερίδα «Telegraaf» γράφει ότι ο 23χρονος δεξιός μπακ θα αποχωρήσει από τον «Αίαντα», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον.

Εκτός από το «τριφύλλι», ο νεαρός άσος φέρεται να απασχολεί την Ουτρέχτη και την Άλκμααρ, αφού με τις εμφανίσεις του στην Μπρέντα έχει καταφέρει να ανεβάσει τις μετοχές του.

Το δημοσίευμα

Ο Ρούμπεν Λίτζεον εκτιμάται πως δεν θα συνεχίσει στον Άγιαξ, αλλά υπάρχουν άλλοι σύλλογοι που είναι ενθουσιασμένοι με την ποιότητα του δεξιού μπακ. Εκτός από την Μπρέντα, άλλοι τρεις σύλλογοι φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ουτρέχτη, Άλκμααρ και Παναθηναϊκός έχουν εκδηλώσει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο νεαρός διεθνής πήγε ως δανεικός στην Μπρέντα και έχει καταφέρει ξεχωρίζει κάθε εβδομάδα.

Η Μπρέντα θα ήθελε να κρατήσει τον Λίτζεον, αλλά δεν μπορεί οικονομικά να ανταγωνιστεί άλλους συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν ο μπακ-χαφ έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει σε κάποιο σύλλογο την καριέρα του.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

Πηγή: sport-fm.gr