Φέρνουν τον Μούλντερ στην ΑΕΚ

Η επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League δεν αργεί να επισφραγιστεί και τυπικά. Και ήδη οι άνθρωποί της δουλεύουν για το «χτίσιμο» της ομάδας της νέας περιόδου, ξεκινώντας από… πίσω. 

Η «Ένωση» βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον Έρβιν Μούλντερ. Υπάρχει αισιοδοξία πως ο Ολλανδός γκολκίπερ, που μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ, θα κάνει δεκτή την πρόταση, παρότι αυτή σε πρώτη φάση δεν είχε καλύψει πλήρως τον μάνατζέρ του. Δεν αποκλείεται, δε, ο 26χρονος άσος να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για τις υπογραφές. 

Παράλληλα, αρκετά προχωρημένη για την ΑΕΚ είναι και η υπόθεση της απόκτησης του στόπερ που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες (Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος και Λαμπρόπουλος θα μείνουν σίγουρα, ο Σαρρής δύσκολα). Το θέμα χειρίζεται ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όπως κι αυτά του ακραίου επιθετικού, αλλά και του σέντερ φορ. 

Προβληματισμός για την εικόνα 

Το 3-0 επί της Παναχαϊκής και η άνοδος που… δεν χάνεται δεν ξεγελά κανέναν στην ΑΕΚ. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή ούτε στη δεύτερη αγωνιστική των play offs και υπάρχει προβληματισμός. Ο Τραϊανός Δέλλας, που χθες μετά το ματς είχε συζήτηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη παρουσία και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν μίλησε χθες στα αποδυτήρια στους παίκτες του, αλλά αναμένεται να το κάνει σήμερα. Και σίγουρα περιμένει βελτίωση στον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (19:00).