Νομπόα: Θα παίξω σε δύο ματς και θα έρθω

Ευχάριστα είναι τα νέα που αφορούν τη συμμετοχή του Κριστιάν Νομπόα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. 

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είχαν προβληματιστεί από την κλήση του διεθνούς μέσου στην εθνική Εκουαδόρ για το Κόπα Αμέρικα, αλλά – σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παίκτης στην πατρίδα του – δεν αποκλείεται να αγωνιστεί τελικά σε δύο παιχνίδια στη συγκεκριμένη διαδικασία. 

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος χαφ υπογράμμισε ότι θα είναι στη χώρα του στις 27 Μαΐου, αφού του δίνεται το δικαίωμα από τη FIFA να ενσωματωθεί στην αποστολή δύο εβδομάδες πριν από τη διοργάνωση. 

«Εδώ (στη Θεσσαλονίκη) προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε άδεια, αλλά ήδη έχω μιλήσει στον Πότρο Μουνιόθ (συνεργάτη του Ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Εκουαδόρ, Γκουστάβο Κιντέρος) και συμφωνήσαμε να ταξιδέψω στο Εκουαδόρ στις 27 Μαΐου», τόνισε αρχικά ο Νομπόα στον ραδιοφωνικό σταθμό του Εκουαδόρ, Radio Super K-800, και πρόσθεσε: 

«Τα πλέι οφ στην Ελλάδα αρχίζουν στις 20 Μαΐου, θα παίξω δύο παιχνίδια και θα έρθω. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA θα πρέπει να είμαι στην Εθνική δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα».

Πηγή: sport-fm.gr