H AEK στηρίζει Κοντονή για την κάθαρση του ποδοσφαίρου

Διατεθειμένη ακόμη και να πληρώσει-μαζί με τις άλλες ομάδες-το ακριβό τίμημα ενός διεθνούς αποκλεισμού για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η ΑΕΚ, αρκεί να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, στη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή. 

«Το θέμα της συνάντησης δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το να μεταφέρω στον κ. Κοντονή ότι μετά το χθεσινοβραδινό ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, όλη η οικογένεια της ΑΕΚ είναι στο πλευρό του για να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλη αυτή η έκνομη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει συστηματοποιηθεί και οι προσπάθειες που πρέπει να γίνουν πρέπει να είναι επίμονες και στοχευμένες. Πιστεύουμε πως ο κ. Κοντονής και σαν σκεπτικό και σαν πρακτική είναι με το δίκιο και το δίκιο αργά ή γρήγορα θα επικρατήσει. Όλα αυτά θα λυθούν μέρα με τη μέρα. Μη νομίζετε ότι οι ξένοι παράγοντες και αρμόδιοι δεν γνωρίζουν τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε εξερχόμενος από το γραφείο του υφυπουργού. 

Για τον πιθανό διεθνή αποκλεισμό της Ελλάδας είπε: «Η ΑΕΚ θα δεχτεί οποιαδήποτε θυσία μπορεί να της αναλογεί από ένα τέτοιο ενδεχόμενο». 

Παράλληλα δεν θέλησε να σχολιάσει την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Ηρακλή και παρουσίας τους στο «Καυταντζόγλειο».

πηγή: sport-fm.gr