Οπαδοί έκαψαν τηλεοπτικό βαν έξω από το Καυταντζόγλειο

Φανατισμένοι οπαδοί έκαναν επίθεση σε ένα βαν τηλεοπτικού συνεργείου που είχε πάει στο Καυταντζόγλειο προκειμένου να καλύψει τον αγώνα Ηρακλή – Λάρισας. Πέντε εργαζόμενοι τραυματίστηκαν εξαιτίας της επίθεσης.

Την έντονη καταδίκη της κυβέρνησης κατά της οπαδικής βίας καταδίκασε ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας, Θρησκευμάτων και αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

«Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας συνέβη σήμερα, με θύματα απλούς εργαζόμενους, τεχνικούς συνδρομητικού καναλιού, που δέχτηκαν επίθεση ενώ προετοίμαζαν την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της Football League, Ηρακλή - ΑΕΛ. Η Κυβέρνηση καταδικάζει αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και διαβεβαιώνει τον Έλληνα φίλαθλο ότι, με το νομοθετικό της έργο, στόχο έχει να εξαλείψει τις γενεσιουργές αιτίες των παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε όλοι να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και να στηρίξουν το νομοθετικό μας έργο, ακόμα και αν διατηρούν επιφυλάξεις για πτυχές του νομοσχεδίου» ήταν η γραπτή ανακοίνωση του υφυπουργού για θέματα Αθλητισμού.