“Μάχη” για Σίλντενφελντ με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μπεσίκτας

Φαινόταν πριν καν γίνει το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στην πλευρά του Γκόρντον Σίλντενφελντ και σε αυτή του Παναθηναϊκού ότι δεν θα υπάρξει γρήγορα οριστική κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα, παρά τη διάθεση που έχουν αμφότεροι για να συνεχίσουν και μετά το καλοκαίρι. 

Ο μάνατζερ του Κροάτη στόπερ συναντήθηκε στις 13 Μαρτίου με τους Φύσσα, Βόκολο και τα είπαν σε καλό κλίμα, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορεί να πει κανείς ότι οι έχουν γίνει τα απαραίτητα βήματα από τον παίκτη και τους «πράσινους» ώστε να δώσουν τα χέρια. Όχι πως δεν έχει πάρει αρνητική τροπή η υπόθεση για το «τριφύλλι», του οποίου οι ιθύνοντες αισιοδοξούν ότι θα λήξει θετικά το μίνι σίριαλ. 

Πάντως, τις τελευταίες ώρες οι… μνηστήρες έγιναν δύο. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ παραμένει στο κόλπο, ενώ στην Κροατία γράφτηκε ότι θα συναντηθεί το αφεντικό της, Ζντράβκο Μάμιτς με τον 30χρονο αμυντικό. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή πάντως διαψεύδει αυτό το σενάριο. Επιπλέον, σύμφωνα και πάλι με δημοσιεύματα από την πατρίδα του «Σίφο» υπάρχει ενδιαφέρον και από την Μπεσίκτας, που έχει προπονητή τον συμπατριώτη του, και πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό, Σλάβεν Μπίλιτς. Μάλιστα, έγινε λόγος ότι θα πήγαινε να δει από κοντά την αναμέτρηση (5-1) με τη Νορβηγία για τα προκριματικά του Euro 2016, όπου ο Σίλντενφελντ σημείωσε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του, ενώ το πέμπτο πέτυχε ο έτερος «πράσινος», Ντάνιελ Πράνιτς. 

Στο εξωτερικό βρίσκεται ο Λεωνίδας Βόκολος και θα παραμείνει και σήμερα εκτός συνόρων. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είδε υποψήφιο στόχο του «τριφυλλιού», αλλά όπως τονίσαμε και χθες είναι πιθανό το ταξίδι του να αφορά και διαπραγματεύσεις με παίκτη ή παίκτες για τους οποίους υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.

Πηγή: sport-fm.gr