Τα δεδομένα που δημιουργούνται για τον Κώστα Μήτρογλου

Προσπάθεια για να παραμείνει στην Championship καταβάλει η Φούλαμ, η οποία βρίσκεται μόλις οχτώ βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για αυτό τον λόγο ποδοσφαιριστές που αμείβονται με αρκετά χρήματα, όπως ο Κώστας Μήτρογλου που φέτος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, φαίνεται αδύνατο να συνεχίσουν και του χρόνου στον βρετανικό σύλλογο.

Κάπως έτσι έχει ξεκινήσει μία συζήτηση στο Νησί όσον αφορά το μέλλον του διεθνούς επιθετικού και εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει μόνιμα στους Πειραιώτες.

Τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο 27χρονος άσος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στους "cottagers" και ελπίζει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με τον "Γαύρο", στον Ολυμπιακό δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο να πληρώσουν 15 εκατ. ευρώ (όσα δηλαδή έδωσε η Φούλαμ) για να αγοράσου εκ τον παίκτη. Ωστόσο, επιθυμούν την επιστροφή του μόνιμα στην ομάδα, αλλά σε μία τιμή που θα ανταποκρίνεται στα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας.

Σημαντικό ρόλο στις όποιες συζητήσεις θα παίξουν τα χρήματα που οφείλουν οι Άγγλοι από τη μεταγραφή του Μήτρογλου τον περασμένο Γενάρη και φτάνουν τα 7,5 εκατ. ευρώ. Υπάρχει η πληροφορία, όμως, πως αυτό το ποσό έχει μειωθεί μετά τη μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι, αλλά και τον δανεισμό του "πιστολέρο".

Πηγή sport-fm.gr