Ξεκούραστο διπλό στο Ηράκλειο για τον Παναθηναϊκό

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρασε από το Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 επί του Εργοτέλη και παραμένοντας ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου της Superleague.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν αμυντικά, προσπαθώντας να διατηρήσουν το 0-0, όμως σύντομα οι “πράσινοι” άρχισαν να πιέζουν και τελικά στο 31' ο Μπεργκ, μετά από κάθετη πάσα του Κλωναρίδη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, απομακρύνοντας το άγχος των φιλοξενούμενων.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 40ό λεπτό, ο Ατζαγκούν επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και ξεγέλασε τον γκολκίπερ Καβουσάκη, που είχε περάσει στο παιχνίδι λίγο νωρίτερα ως αλλαγή αντί του τραυματία Σαράνοφ, για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί προσπάθησαν να βγουν μπροστά, όμως πέρα από ορισμένες καλές ενέργειες του Ολαϊτάν, που πέρασε σαν αλλαγή στο 66', δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Στιλ.

Με τη νίκη αυτή, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 58 βαθμούς (υπολογίζοντας και την ποινή των -3 βαθμών για τα επεισόδια στη Λεωφόρο, κατά της οποίας η ΠΑΕ έχει ασκήσει έφεση), όσους έχει και ο Ολυμπιακός, με δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ ο Εργοτέλης παραμένει στη 15η θέση και τους 25 βαθμούς.