Πώς το ΑΕΚ-Ολυμπιακός έγινε… ροντέο

Ένα παιχνίδι με ελάχιστες συγκινήσεις μετατράπηκε ξαφνικά σε... ροντέο, όταν στο 89' ο Χάρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη, “κλέβοντας” για λογαριασμό του Ολυμπιακού την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, που με το μέχρι εκείνη τη στιγμή 0-0 έπαιρνε αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Με εξαίρεση την ευκαιρία που... κατάφερε να χάσει ο Ντοσεβί προ κενής εστίας στο 76', στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, η ΑΕΚ δεν είχε απειληθεί σοβαρά από τους “ερυθρόλευκους”, που στο τελευταίο δεκάλεπτο ενέτειναν την πίεσή τους, ψάχνοντας το γκολ-λύτρωση.

Και αυτό ήρθε στο 89', όταν ο Αφελάι έκανε τη σέντρα, ο Φορτούνης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Χάρα και ο Αργεντινός με το στήθος την έστειλε στα δίχτυα.

Οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι, όχι μόνο από τον Αργεντινό σκόρερ και τους συμπαίκτες του, αλλά και από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος προκάλεσε την οργή των οπαδών της ΑΕΚ με τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ του Χάρα.

Το κακό δεν ήθελε και πολύ για να γίνει: Οργισμένοι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες φυγαδεύτηκαν στα αποδυτήρια και ο διαιτητής Καλογερόπουλος αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα, ενώ μετά από διαβουλεύσεις το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.

Στο ίδιο έργο θεατές...