Η ΑΕΚ “χτίζει” εν όψει πλέι οφ

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί το σημερινό παιχνίδι με την Επισκοπή για την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Football League.

Πρώτο μέλημα για την "Ένωση" είναι να διατηρήσει το +9 από την Παναχαϊκή και το +10 από τον Απόλλωνα, ενώ στη συνέχεια να αυξήσει την προαναφερθείσα διαφορά αν είναι δυνατόν εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Ωστόσο, το έργο για την ομάδα του Τραϊνού Δέλλα δεν αναμένεται να είναι εύκολο, αφού οι Κρητικοί από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Γιάσμινκο Βέλιτς πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις και μπορεί να αποτελέσει "παγίδα" το σημερινό ματς.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Σοϊλέδη. Στον άξονα θα είναι ο Γιόχανσον με τον Ανάκογλο, με τους Μάρκο Ντούνη και Μπαρμπόσα στα πλάγια της επίθεσης.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάνταλος, ενώ ο Αραβίδης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Γροντής, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Τζανετόπουλος, Ζόριτς και Κρισάντους, ενώ εκτός έμειναν οι Κορδέρο και Ντ' Ακόλ.

Πηγή sport-fm.gr