O Κούγιας ευχαριστεί την ΑΕΚ για τη φιλοξενία της

Την απόλυτη ικανοποίησή της για τον τρόπο που την υποδέχθηκε η ΑΕΚ εξέφρασε η Παναχαϊκή. 

Με ανακοίνωσή τους, οι Πατρινοί ευχαριστούν θερμά την «Ένωση» για τη φιλοξενία στο παιχνίδι της Τρίτης και επιφυλάσσονται να την ανταποδώσουν στα πλέι-οφ. 

Δηλώνουν περήφανοι, δε, για την εικόνα της ομάδας τους και τονίζουν ότι δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από συλλόγους της Σούπερ Λίγκας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«1) Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας, το Διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές θέλουμε να εκφράσουμε με τον πιο θερμό τρόπο τις ευχαριστίες μας προς το Δ.Σ., τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές αλλά και τους οπαδούς της Π.Α.Ε. ΑΕΚ για την φιλοξενία την οποία απολαύσαμε στο χθεσινό ντέρμπυ για την πρώτη θέση με την ιστορική ΑΕΚ. 

Την εποχή κατά την οποία βιώσαμε προ ολίγων ημερών την απόλυτη χυδαιότητα και την απόλυτη επικινδυνότητα σε αντίστοιχο ντέρμπυ της Super League με ακριβώς την ίδια βαθμολογική διαφορά, η συμπεριφορά της όλης ΑΕΚ προς όλους μας, μας υποχρεώνει να το αναδείξουμε. Επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε την ίδια φιλοξενία στο επόμενο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων μας στα play-off. 

2) Ο πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας γιατί στο χθεσινό παιχνίδι με την ιστορική Π.Α.Ε. ΑΕΚ αφενός μεν μας έκαναν περήφανους αφετέρου απέδειξαν ότι αυτή η ομάδα της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις καλύτερες ομάδες της Super League. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι λίγοι έμπειροι αρχηγοί τους κάθε μέρα γίνονται καλύτεροι και σαν ομάδα και σαν άτομα και χαρίζουν στο στερημένο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό πολύ όμορφες ποδοσφαιρικές σκηνές».