Επεισοδιακή συνεδρίαση με ιπτάμενα ποτήρια στη Σούπερ Λίγκα!

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας η οποία διεκόπη. 

«Εμένα ο Μαρινάκης που πέταξε ένα ποτήρι νερό! Και μετά μπήκε ένας μπράβος του Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

«Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα μετά το ντέρμπι. Δεχθήκαμε επίθεση. Αισθάνομαι και άσχημα που εκθέτω τον εαυτό μου σε τέτοιες δηλώσεις», τόνισε –αρχικά- ο Γιάννης Αλαφούζος και συνέχισε: 

«Εμένα ο κ.Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Και μετά μπήκε ένας μπράβος του κ.Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ξέρουμε ότι δρουν εγκληματικές οργανώσεις αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μπουν έτσι στη σύσκεψη της Λίγκας και δρουν έτσι. Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Και στο ΣΚΑΙ έχουμε δεχθεί ύβρεις μέχρι και χειροβομβίδες. Και σήμερα είδαμε τι έγινε», ανέφερε και κατέληξε: 

«Ζούμε σε μια δημοκρατία. Οι φορείς που αναλαμβάνουν να χειριστούν τέτοια θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη», κατέληξε.

πηγή: sport-fm.gr