ΠΑΟΚ – Αναστασιάδης: Μας είχε εγκαταλείψει ο Θεός, μας βοηθά η Παναγία

Για την καινούρια αρχή που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην κάμερα της Nova. 

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας του, τονίζοντας πως υπάρχουν εξωαγωνιστικοί λόγοι για τις απώλειες βαθμών, ενώ σχολίασε και την ερχόμενη αναμέτρηση με την Βέροια. 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

«Η κατάσταση στην ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη και την ευθύνη την φέρουμε εμείς. Ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει. Έχουμε αρκετά προβλήματα με απουσίες, ίσα-ίσα που συμπληρώνουμε 18άδα. Οι μόνοι που μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος είμαστε εμείς. Πρέπει να κάνουμε μια καινούργια αρχή». 

Για τα τελευταία γεγονότα στον ΠΑΟΚ: «Όταν υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα, οι μόνοι που μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος είμαστε εμείς από το αγωνιστικό κομμάτι και εκτός από την Παναγιά δεν βλέπω κανέναν άλλον να μας βοηθάει. Είμαστε εμείς και ο Θεός. Και πιστεύω γιατί τελευταία μας είχε εγκαταλείψει πλήρως. Το είδατε στο Περιστέρι, ένα ημίχρονο δικό μας. Χάνουμε 1-0, μένουμε με δέκα παίκτες, γίνονται σημεία και πράγματα που σου δείχνουν ότι φταις για άλλα πράγματα από το αγωνιστικό». 

Για το ματς με την Βέροια: «Πρέπει να κάνουμε μια καινούργια αρχή με την Βέροια γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Βέροια είναι από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, έχει καλό προπονητή, καλούς παίκτες, παίζει στην έδρα της. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας και πρέπει να το ξεπεράσουμε».

Πηγή: sport-fm.gr