Η ΑΕΚ το… ήθελε πιο πολύ – Πήρε ισοπαλία 1-1 στο Καραϊσκάκη

Στο πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό μετά τον υποβιβασμό της από τη Superleague, η ΑΕΚ φάνηκε πιο... διψασμένη για αποτέλεσμα και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, και μετά την “προειδοποιητική βολή” του Μπαρμπόσα στο 4ο λεπτό, με το σουτ του να σταματά πρώτα στο χέρι του Μέγιερι και κατόπιν στο δοκάρι, στο 14' ο Αραβίδης με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την Ένωση.

Οι “ερυθρόλευκοι”, που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές, ήταν ασύνδετοι και έκαναν πολλά εύκολα λάθη, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν ουσιαστικά να απειλήσουν την εστία του Ανέστη στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, με την έναρξη του δεύτερου μέρους, στο 48', ο Διαμαντάκος με κεφαλιά, η οποία κόντραρε και στον Μιλιβόγεβιτς, ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια του αγώνα, οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να διατηρήσουν το 1-1 χωρίς να κινδυνεύσουν ουσιαστικά, παρά την πίεση των γηπεδούχων, με εξαίρεση τη φάση του 89', όταν ο Ανέστης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, χωρίς όμως αυτό να στοιχίσει στην ομάδα του.

Το τελικό 1-1 δίνει στην ΑΕΚ σημαντικές ελπίδες πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού του ΟΑΚΑ.